CLUBEVENTS

COMPETITIE EN TOERNOOIEN


Queens of Punto - Ladies Only!

Vrijdag 3 mei 20:00

Zijn jullie de Queens van Punto? Schrijf je dan in voor ons Queen of the Court toernooi - Ladies only event!

Tijdens het Queen of the Court toernooi beginnen we met een loting. De loting bepaalt op welke baan je het eerste potje speelt. Na 15 minuten draaien we door en het team dat op dat moment vóór staat gaat een baan omhoog, het team dat achter staat een baan omlaag. De teams die na de laatste wissel op baan 1 staan spelen nog een finale. De spelers van het winnende duo mogen zich de Queens van Punto noemen!

Inschrijven voor dit evenement gaat per duo, waarbij de inschrijving op naam van één van jullie komt te staan. Let op, voeg dus geen gast toe, want dan worden het 2 duo's.

De kosten bedragen € 45,00 per inschrijving. Dit zijn dus de totale kosten per duo (€ 22,50 per speler). Er is plek voor maximaal 16 inschrijvingen.

Schrijf je hier in!


PunToss!

Iedere zaterdag van 10:00 - 11:30
Oneven weken op maandag van 10:00 - 11:30
Even weken op woensdag van 10:00 - 11:30

Bij PunToss! speel je in anderhalf uur meerdere potjes padel met verschillende padelmaatjes, tegen verschillende tegenstanders. De perfecte manier om andere padelspelers te leren kennen!
 
We beginnen met de Toss: door middel van loting worden de duo's bepaald. Je speelt telkens een potje van ongeveer 20 minuten. Na elke partij komt iedereen weer bij elkaar en wordt een nieuwe teamindeling gemaakt (toss). Zo speel je in anderhalf uur meerdere potjes in verschillende samenstellingen.
 
Het mooie van PunToss! is dat elke speler zich individueel kan aanmelden. Het is daarnaast een superleuke manier om lekker anderhalf uur te padellen, nieuwe enthousiaste padellers te ontmoeten en een gezellige tijd te hebben bij Punto.
 
Het evenement gaat door bij een minimum deelname van 3 spelers. De kosten bedragen €9,50 per deelnemer. Deze kosten zijn exclusief rackethuur (racket kan gehuurd worden in ons sportcafé). Ballen worden geregeld. En natuurlijk is bij elke PunToss een van de Punto hosts aanwezig.

Schrijf je hier in!

50+ Padel kennismaking

Vrijdag 24 mei 13:00

Benieuwd naar padel? Maak kennis met padel bij Punto Padel!

Tijdens deze kennismakingsmiddag geven we uitleg over de spelregels van padel en gaan we met jullie de baan op om ook de praktijk te ervaren. Heb je nog geen padelracket? Geen probleem, wij zorgen tijdens deze sessie voor rackets en ballen.

Het programma van deze kennismaking zal er als volgt uitzien:
13:00: Inloop met koffie/thee
13:10 - 13:25: Uitleg
13:30 - 14:30: Clinic
14:30: Afsluiting

Schrijf je hier in!


King of Punto

Vrijdag 5 april 20:00 = VOL
Eerstvolgende op zaterdag 4 mei van 14:00 - 16:30
King of Punto - Advanced (niveau 4-5-6) zaterdag 18 mei van 10:00 - 12:00

Zijn jullie de Kings of Queens van Punto? Schrijf je dan in voor ons King of the Court toernooi - elke eerste vrijdag van de maand!

Tijdens het King of the Court toernooi beginnen we met een loting. De loting bepaalt op welke baan je het eerste potje speelt. Na 15 minuten draaien we door en het team dat op dat moment vóór staat gaat een baan omhoog, het team dat achter staat een baan omlaag. De teams die na de laatste wissel op baan 1 staan spelen nog een finale. De spelers van het winnende duo mogen zich de Kings of Queens van Punto noemen!

Inschrijven voor dit evenement gaat per duo, waarbij de inschrijving op naam van één van jullie komt te staan. Let op, voeg dus geen gast toe, want dan worden het 2 duo's.

De kosten bedragen € 45,00 per inschrijving. Dit zijn dus de totale kosten per duo (€ 22,50 per speler). Er is plek voor maximaal 16 inschrijvingen

Schrijf je hier in voor King of Punto - 4 mei!

Schrijf je hier in voor King of Punto - Advanced - 18 mei!Punto Bedrijvencompetitie

De Punto Padel bedrijvencompetitie is een prachtige kans om zde sportiviteit van jouw bedrijf te meten ten opzichte van andere bedrijven. In twee poules op verschillende niveaus wordt een aantal weken lang gestreden om de titel. En natuurlijk is er na de wedstrijden gelegenheid om informeel te borrelen en netwerken.  

Klik hier voor meer informatie


KNLTB Competitie

De KNLTB competie Padel is dé kans om een aantal weken lang uitdagende wedstrijden te spelen, te ontdekken hoe goed je daadwerkelijk bent én nieuwe padellers te leren kennen. Na de wedstrijd kun je nog even gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Een mooi moment om direct een datum te prikken om samen de wedstrijd nog eens na te spelen. 

Klik hier onder voor meer informatie over de verschillende competities.


Voorjaarscompetitie 2024 - Inschrijving gesloten

Klik hier voor meer informatie


Zomercompetitie 2024 - Inschrijving tot 1 mei 

Klik hier voor meer informatie