Alle events

KNLTB Najaarscompetitie

Meld je nu aan voor de KNLTB Najaarsompetitie!

De speeldata zijn:

VrijdagZaterdagZondag
13 september14 september15 september
20 september21 september22 september
27 september28 september29 september
4 oktober5 oktober6 oktober
11 oktober12 oktober13 oktober

Je schrijft je in als team, dus alleen jullie teamcaptain hoeft zicht te registreren. De kosten bedragen €475 per team voor de vrijdagcompetitie en €450 per team voor de zaterdag/zondagcompetitie.

Bij inschrijving doe je direct een aanbetaling van €100. De overige kosten (€375/€350 + eventuele spelersbijdrages) worden ongeveer twee weken voor de start van de competitie door Punto Padel aan de teamleider gefactureerd.

De kosten voor deelname aan de competitie zijn inclusief:

  •  De baanhuur voor alle wedstrijden. Bij Punto stellen we telkens twee banen beschikbaar per team tijdens thuiswedstrijden. Daarnaast geven we iedereen ruim de tijd om de wedstrijden uit te spelen.
  • Een Punto padel t-shirt (maximaal 4 per team, extra shirts voor €25/stuk)
  • Twee blikken nieuwe ballen per team per wedstrijd.
  • KNLTB teambijdrage (wordt door Punto afgedragen aan de bond)

De KNLTB rekent naast bovenstaande kosten nog een individuele spelersbijdrage van €21 per jaar (2024). Voor dit bedrag mag je het hele jaar deelnemen aan de verschillende KNLTB padel competities. De bijdrage die je doet is clubgebonden wissel je gedurende het jaar van club waar je competitie bij speelt, dan moet je opnieuw aan de KNLTB afdragen. De spelersbijdrage zal door ons op de eindfactuur in rekening worden gebracht.

Na je aanmelding zullen wij contact met je zoeken om de volledige inschrijving te voltooien. Inschrijven kan tot 1 juli!


Direct inschrijven Najaarscompetitie - Vrijdag

Direct inschrijven Najaarscompetitie - Zaterdag

Direct inschrijven Najaarscompetitie - Zondag