Inschrijven kan tot 1 mei 2024!


De KNLTB Zomercompetitie Padel is dé kans om vijf weken lang uitdagende wedstrijden te spelen, te ontdekken hoe goed je daadwerkelijk bent én nieuwe padellers te leren kennen. Na de wedstrijd kun je nog even gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Een mooi moment om direct een datum te prikken om samen de wedstrijd nog eens na te spelen.

Een team bestaat uit minimaal 4 spelers en de competitie is genderneutraal, tenzij je jullie team specifiek aanmeldt voor de damescompetitie. Op een competitiedag spelen jullie in totaal 4 potjes.  


Speeldata

CompetitieVrijdagZaterdagZondag
1e wedstrijd7 juni8 juni9 juni
2e wedstrijd14 juni15 juni16 juni
3e wedstrijd21 juni22 juni23 juni
4e wedstrijd28 juni29 juni30 juni
5e wedstrijd5 juli6 juli7 juli

Let op! Er zijn twee inhaal momenten, respectievelijk op 12/13/14 juli en op 19/20/21 juli.


Kosten

De kosten voor deelname aan de competitie zijn inclusief;

  • De baanhuur voor alle wedstrijden. Bij Punto stellen we telkens twee banen beschikbaar per team tijdens thuiswedstrijden. Daarnaast geven we iedereen ruim de tijd om de wedstrijden uit te spelen.
  • Een Punto padel t-shirt (maximaal 4 per team, extra shirts voor € 25/stuk)
  • Twee blikken nieuwe ballen per team per wedstrijd.
  • KNLTB teambijdrage (wordt door Punto afgedragen aan de bond)

Vrijdagcompetitie: € 475 per team

Zaterdag/zondagcompetitie: € 450 per team

Belangrijk om te weten! De KNLTB rekent naast bovenstaande kosten nog een individuele spelersbijdrage van € 21 per jaar (2024). Voor dit bedrag mag je het hele jaar deelnemen aan de verschillende KNLTB padel competities. De bijdrage die je doet is clubgebonden; wissel je gedurende het jaar van club waar je competitie bij speelt, dan moet je opnieuw aan de KNLTB afdragen. De spelersbijdrage zal door ons op de eindfactuur in rekening worden gebracht.