Terug naar alle lespakketen

Jeugdlessen

Je bent nooit te jong om te beginnen met padel!

  • Elke week les, behalve in de schoolvakanties
  • Vaste dag, vast tijdstip
  • Inclusief gebruik van (kinder)padel racket en ballen
  • Lesduur 60 minuten
  • Eerste kennismakingsles kost slechts €5,00

Meld je hier aan voor je eerste les!


Voor kinderen van 7-9 jaar - Woensdag van 15:00 - 16:00

In deze groep, speciaal voor 7-9 jarigen, gaan we op ontdekkingstocht in de wereld van padel. Middels een combinatie van spel en techniek, gaan we aan de gang met de basistechnieken van padel en introduceren we de eerste wedstrijdvormen. En uiteraard hebben we veel plezier op de baan. De groepsgrootte is maximaal 8 kinderen per trainer.

Meld je hier aan. Let op! Het is niet mogelijk een account aan te maken voor personen jonger dan 18 jaar. Inschrijving gaat dan ook op naam/account van de ouder, na inschrijving nemen wij contact op voor verdere informatie..


Voor kinderen van 10-12 jaar - Woensdag van 16:00 - 17:00

In deze groep, speciaal voor 10-12 jarigen, duiken we dieper in de wereld van padel. Vanaf deze leeftijd wordt er meer nadruk gelegd op het ontwikkelen van de padeltechniek, maar beginnen we ook te werken aan tactiek en samenwerking met een medespeler. De groepsgrootte is maximaal 8 kinderen per trainer. 

Meld je hier aan. Let op! Het is niet mogelijk een account aan te maken voor personen jonger dan 18 jaar. Inschrijving gaat dan ook op naam/account van de ouder, na inschrijving nemen wij contact op voor verdere informatie.


Voor kinderen van 13-16 jaar - Woensdag van 15:00 - 16:00

In deze groep, speciaal voor 13-16 jarigen, richten we ons op de doorontwikkeling naar een vaardige padelspeler. Er wordt veel aandacht gegeven aan techniek en en tactiek, zoals de samenwerking met een medespeler. De groepsgrootte is maximaal 4 kinderen per trainer.

Meld je hier aan. Let op! Het is niet mogelijk een account aan te maken voor personen jonger dan 18 jaar. Inschrijving gaat dan ook op naam/account van de ouder, na inschrijving nemen wij contact op voor verdere informatie.


Lesseizoenen

Inschrijven voor jeugdlessen kan per (gedeelte van een) lesseizoen. Het voorjaarsseizoen loopt vanaf de eerste woensdag na de voorjaarsvakantie tot aan de zomervakantie. Het najaarsseizoen loopt vanaf de eerste woensdag na de zomervakantie tot aan de voorjaarsvakantie. Tijdens de herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie zijn er geen jeugdlessen.

Voor kinderen tot en met 12 jaar bedragen de kosten €225 per seizoen (voorjaar of najaar). Stroomt een kind tijdens het seizoen in, dan bedragen de kosten €12,50 per nog resterende les van het seizoen. 

Voor kinderen vanaf 13 jaar bedragen de kosten €315 per seizoen (voorjaar of najaar). Stroomt een kind tijdens het seizoen in, dan bedragen de kosten €17,50 per nog resterende les van het seizoen. 


Aanmelden

De eerste keer dat je komt kijken voor een les, kost deze les €5,00. Je kunt je hiervoor aanmelden via de evenementen sectie van ons boekingssysteem. Na inschrijving nemen wij contact met je op om de inschrijving te voltooien.

Meld je hier aan voor je eerste les!


Hou me op de hoogte


Kom padellen bij Punto Padel

Geïsoleerde hal


Panoramabanen


Gratis parkeren