OVER ONS

HET PUNTO TEAM

Punto Padel, het begin
 

Bas, de ondernemende vrolijke, sociale en sportieve geest, vol energie, pakt alles aan en loopt overal naar binnen. Niks is hem te dol. 

Judith, de ondernemende georganiseerde avontuurlijke ziel, altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen en spannende verhalen.

Max, de ondernemende analytische geest, met een passie voor analyseren en creëren met een scherp oog voor processen en details.

Hoewel ze elk hun eigen achtergrond en talenten hebben, deelden ze ook een gedachte: een eigen uniek bedrijf. Individueel was de gedachte, maar op een dag was het Bas die de historische woorden sprak: “we kennen iemand met een leegstaande hal, zullen we een Indoor Padelcentrum beginnen?” De drie beseften dat hun verschillende vaardigheden en passies elkaar perfect aanvulden. Een paar weken later waren ze ingeschreven bij de KvK en werden investeerders gevonden die ze de muppet-bank noemen; 3 iconische mannen met een respectabele leeftijd die vanaf het ‘balkon’ de drie voorzien van ongezouten meningen en adviezen.

Welkom bij Punto Padel!Het team

Leer hieronder ons volledige team kennen, het team dat Punto Padel in negen maanden uit de grond wist te stampen en elke dag klaar staat om te zorgen dat jij als padeller bij ons met veel plezier kunt spelen.

Bas

Max

Amrit

Paul

Robin

Chiel

Anne-Rim

Judith