Een baan bij Punto Padel is te boeken via onze website, onze eigen app, de Meet & Play app of op meetandplay.nl

  1. Kies een datum
  2. Kies hoe lang je wilt spelen: 60, 90 of 120 minuten
  3. Kijk welk tijdstip nog beschikbaar is
  4. Kies op welke baan je wilt spelen
  5. Vul je naam in
  6. Betaal met iDEAL en klaar

Je kunt een baan 4 weken vooruit reserveren

Annuleren kan tot 48 uur van tevoren. Wanneer je je reservering annuleert, ontvang je credits op je account waarmee je heel makkelijk de volgende keer weer een baan kunt boeken. Het is niet mogelijk geld terug te krijgen.

Annuleren binnen 48 uur is helaas niet mogelijk. Probeer een andere padelspeler te regelen via één van onze WhatsAppgroepen.

Jazeker, je kan een racket huren en/of ballen kopen bij ons in het sportcafé. Ook kun je bij het online reserveren alvast een racket boeken of ballen aanschaffen. 

Racket huren € 5,00 per stuk

Ballen kopen € 7,50 per blik van 3 ballen

Het beste zijn padelschoenen. Heb je die (nog) niet? Geen probleem! Trek dan sportschoenen aan met een goede grip. Padel wordt gespeeld op kunstgras en grip is belangrijk. Anders bij tennis beweeg je bij padel meer verticaal met snelle, onverwachte draaibewegingen. Bij tennis zijn het meer horizontale bewegingen.

Er zijn kleedkamers aanwezig voor mannen en vrouwen. En mocht je willen douchen, ook dat kan.

Punto Padel heeft 8 double court banen en 2 single court banen.

4 Redsport AFP Panoramic padelbanen

4 Redsport PRO padelbanen

2 Redsport PRO single banen

Je parkeert gewoon voor de deur bij Punto Padel. Gratis!

Jazeker, wij bieden verschillende lespakketten aan. Bekijk hier onze lessen en prijzen

Jazeker! Stuur een email naar info@puntopadel.nl met je voorkeursdag en tijdstip en wij nemen contact met je op de mogelijkheden te bespreken.

Jazeker! Stuur een email naar info@puntopadel.nl waarin je aangeeft voor welke dag en welk tijdstip jij graag een baan wilt vastleggen. We nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Jazeker! Eigenlijk speel je padel altijd met 4 spelers op een double court, maar soms is een single court ideaal voor het oefenen van bepaalde slagen of als je maar 1 speler hebt kunnen vinden. Bij Punto Padel hebben we 2 single courts die je gewoon kunt reserveren.